El SupportEnergi Vind

Til dig, der vil følge markedet og lade os støtte din interesse.
Vælg mellem flere end 100 forskellige foreninger.

  • Du får en elpris, der følger det aktuelle spotmarked.
  • Du får strøm baseret på vindstrøm
  • Du gør en ekstra forskel for det, du interesserer dig for.
  • SEF Energi donerer 2 øre pr. kWh, du forbruger, til din interesse.
  • Du får et af markedets laveste abonnementer til 10 kr. pr. måned.

Hvorfor skal jeg vælge El SupportEnergi?

Her gør du en forskel for det du brænder for – din eller husstandens interesse. Med SupportEnergi er du med til at støtte op omkring en klub, forening eller et godt formål, som du selv vælger.

Med dit elforbrug giver vi, SEF Energi, støtte til din interesse med 2 øre pr. kWh. (svarer til 100 kr. på et år ved en gennemsnits husstand der forbruger 5.000 kWh/år). Støtten kan bl.a. gå til alt fra træningstrøjer til sygdomsforskning afhængig af hvilken forening, klub eller sag, du vælger at støtte. På den måde er du med til at gøre en forskel sammen med os for dit lokale område.

Når du bestiller, vælger du selv hvilken klub eller forening du ønsker at støtte.
> Se hvilken klub eller forening du kan vælge, som vi skal støtte

Vi indkøber strøm til dig på den nordiske elbørs, Nord Pool Spot. Din el bliver købt ind time-for-time, så priserne følger markedsudviklingen.

Er du overgået til fleksafregning (det er dit lokale netselskab, der afgør det – vi får automatisk besked), bliver du afregnet time-for-time med dit givet forbrug. Er du endnu ikke overgået til fleksafregning, beregnes en gennemsnitspris for måneden, når denne er omme.

Aftalen kan opsiges med en måneds varsel til den 1. i den efterfølgende måned.

Ta’ et aktivt valg med SupportEnergi Vind

Derudover indkøber vi vindstrøm, altså grøn strøm.

Når du tænder for stikkontakten, kommer der en blanding af grøn og sort strøm ud i dine ledninger. Men med vindstrøm er du med til at give et politisk signal om, at du har foretaget et aktivt valg og tager et samfundsansvar til et renere klima og hvordan strøm skal produceres.

Læs mere om miljømærkning af grøn strøm-produkter.

Jo flere der tager et sådant valg, jo større pres rettes der mod de politiske beslutninger om mere produktion af grøn strøm (vedvarende energikilder). Den strøm du forbruger, køber vi tilsvarende ind på fra vindmøller og med certifikater sikrer vi, at dit energiforbrug er dækket af 100 % grøn strøm.

Pris for vest og øst inkl. moms

El SupportEnergi Vind

  • Pris vest for Storebælt: 257,25 øre/kWh (prisen er forrige måneds gennemsnitspris)
  • Pris øst for Storebælt:  256,55 øre/kWh (prisen er forrige måneds gennemsnitspris)
  • Abonnement: 10,00 kr./måned

Bemærk, at priserne ovenfor består af indkøbsprisen, dvs. den pris, vi har betalt for strømmen på elbørsen, samt handels- og administrationsomkostninger til SEF Energi.

Bestil El SupportEnergi Vind

SEF Energi står for opkrævning – ifølge reglerne på elmarkedet – af transport, netabonnement, PSO, afgifter og eventuelle gebyrer. Du kan finde dit lokale netselskabs tarif-, abonnement- og gebyroversigt på deres hjemmeside eller på denne oversigt, som vi viderefakturerer. Ligeledes gælder det for energinet.dk’s net- og systemtarif, PSO, afgifter og lignende.

Ring mig op i stedet

Bestil tilbud - Strøm
Samtykke *

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitiksef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.