SEF Energi har den rette naturgasaftale til dig og familien

Hvilken naturgasaftale passer til dig?

Elsker du også Sydfyn? Bliv naturgaskunde hos et energiselskab, der yder en indsats for det sydfynske lokalmiljø og bidrager til udviklingen på Sydfyn. Vi kan godt lide tanken om, at vi gør en forskel og engagerer os i det område, vi er en del af. Sydfyn er noget helt særligt – og det skal det blive ved med at være.

Vi hjælper med at finde den bedste løsning til dig og din bolig. Måske har du lyst til at gøre en forskel for en lokal klub eller forening gennem din energiaftale? Så kan du vælge SupportEnergi. Du har også mulighed for at støtte Dyrenes Beskyttelse gennem din naturgasaftale ved at vælge DyrenesEnergi

VARIABEL

SupportEnergi

5,05 kr./m3

Prisen er sidste måneds gennemsnitspris ud fra dagspriserne

VARIABEL

DyrenesEnergi

4,54 kr./m3

Prisen er sidste måneds gennemsnitspris ud fra dagspriserne

VARIABEL

Standard SPOT

4,95 kr./m3

Prisen er sidste måneds gennemsnitspris ud fra dagspriserne

Interesseret i at skifte naturgasaftale?

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at skifte eller opsige din naturgasaftale, gælder løbende måned + 1 måned.

Hvis du fx opsiger din aftale 18. maj, vil den udløbe 30. juni.

Har du spørgsmål?

Har du brug for hjælp til at vælge den rette aftale, sidder vi altid klar i kundeservice med råd og vejledning.

Kontakt os på tlf. 62 20 11 20 eller mail sef-kundeservice@sef.dk

Du kan også besøge vores kundecenter på Fåborgvej 44 i Svendborg.

Overvejer du at udskifte dit naturgasfyr?

Dame i gummistøvler SEF ENERGI

Så kan du med fordel skifte til en luft til vand varmepumpe fra Nærvarme Danmark. 

Nærvarme Danmark er ligesom SEF Energi en del af SEF-koncernen. De gør skiftet fra naturgasfyr til varmepumpe nemt og overskueligt for dig – de sørger for alt fra indkøb og installation til drift og service. 

Læs mere om varmepumper fra Nærvarme Danmark 

Tre fordele ved at skifte til en varmepumpe

  1. Billigere – der er penge at spare på din varmeregning ved at skifte fra naturgas til varmepumpe 
  2. Nemmere – du slipper for arbejdet med at holde din bolig varm. Du kan i stedet bruge en app til at styre temperaturen i dit hjem. Derudover kan du slippe for at tænke på service og vedligeholdelse af varmepumpen ved at få en serviceaftale hos Nærvarme Danmark
  3. Mere klimavenlig – en varmepumpe er en mere klimavenlig varmekilde. Hvis du skifter dit oliefyr ud med en varmepumpe, vil du kunne sænke CO2-udledningen i din bolig med ca. 4.000 kg årligt (kilde: Nærvarme Danmark) 
Vil du høre mere om, hvad SEF Energi kan gøre for dig?

Vælg naturgas fra SEF Energi til din virksomhed

Er du på udkig efter en stærk og pålidelig samarbejdspartner, der kan levere naturgas til din virksomhed? 

SEF Energi har den rette naturgasaftale til din virksomhed. Vi har altid fokus på at minimere din virksomheds omkostninger, og gennem individuel og skræddersyet rådgivning kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige naturgasaftale og energiløsning til din virksomhed.

Bliv klogere på din virksomheds muligheder hos SEF Energi her på siden.

Vi har høj kundetilfredshed

Siden 1906 har vi givet energi til handling

Hos os får du fagfolk i røret

Vi har naturgas til din virksomhed

Naturgas opvarmer i dag rigtig mange virksomheder i hele Danmark. Det skyldes, at naturgas har en forholdsvis lav CO2-udledning og derfor er bedre for miljøet end eksempelvis kul. Vælger du SEF Energi som din naturgaspartner, er du altid sikker på at kunne få leveret naturgas direkte til din virksomhed.

Hos SEF Energi har du mulighed for at vælge mellem forskellige naturgasaftaler. Disse bliver tilpasset din virksomheds profil og behov, så du er sikker på at få den helt rigtige løsning, der matcher din virksomheds behov.

Spotpris: Denne aftale retter sig mod virksomheder, der ikke er nervøse for eventuelle udsving i naturgasprisen. Din pris følger nemlig markedsprisen, hvorfor du er sikker på altid kun at betale den reelle pris.

SupportEnergi: Ønsker din virksomhed at støtte en klub, forening eller et velgørende formål gennem jeres naturgasaftale, er SupportEnergi den rigtige løsning. Du får en variabel pris, som følger markedsprisen, og i takt med din virksomheds forbrug, optjener du en kontant støtte til en klub, forening eller velgørende organisation efter eget valg – helt uden at det koster dig ekstra, da støtten bliver betalt af SEF Energi.

Dame i gummistøvler SEF ENERGI