Nyheder

På denne side kan du nemt få et overblik over SEF Energi’s nyheder. Du kan blandt andet læse meget mere om, hvad der rør sig inden for vores forretningsområde. Ønsker du at holde dig opdateret med brugbar viden og informationer omkring energien i Danmark, og hvilke områder vi har fokus på ved at tage samfundsansvar? Så tilmeld dig vores nyhedsmail.

Vi sørger for løbende at opdatere denne side med spændende nyheder og informationer. Så husk at holde øje med denne side, hvis du vil følge med i vores hverdag.

Nyheder

21. november 2022
SEF Energi har – igen i år – landets mest tilfredse kunder
Det uafhængige analyseinstitut EPSI Rating Dan (...)
21. november 2022
Fastspeed er i luften på SEF Fibers fibernet
Mandag 21. november 2022 blev der åbnet for bestilling af produkter fra Fastspeed (...)
9. november 2022
SEF kommer ud af 2022 med millionunderskud
Danmark og Europa står midt i en energikrise, der gør el- og gasmarkederne meget uforudsigelige. Det er også gået hårdt ud over SEF A/S, (...)
30. august 2022
SEF Energi e-Mobilitet installerer med succes fælles ladestandere til kontorhus
7. juli 2022
Fastspeed til fynboerne: SEF Fiber indgår ny samarbejdsaftale
SEF Fiber har netop landet sin første nye samarbejdsaftale med tjenesteudbyderen, Fastspeed, til gavn for de fynske kunder, som har fibe (...)
14. september 2022
Elektrisk Dag hos SEF
SEF åbner dørene og inviterer til Elektrisk Dag lørdag 24. september kl. 11-16. Som forbrugere skal vi til at tænke over, hv (...)
17. maj 2022
Frø og biodiversitet på skoleskemaet hos SEF
2. klasse fra Ørkildskolen i Svendborg var onsdag på besøg hos SEF, hvor de hjalp energi-koncernen med at lave udendørs arealer om fra g (...)
11. maj 2022
Nye bestyrelser i SEF-koncernen
SEF-koncernen, der bl.a. står for salg af el, varmepumper og ladestandere til elbiler, har fået nye bestyrelser. Ind træder Jonas Ejlert (...)
28. april 2022
Rusland lukker for gassen til Polen og Bulgarien
Ruslands udmelding om at lukke for gassen til Polen og Bulgarien kan skabe bekymring for, at de også kommer til at lukke for gassen til (...)