Hold dig opdateret med nyheder fra SEF Energi her

Nyheder

Her på siden kan du læse de seneste nyheder fra dit lokale energiselskab SEF Energi.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyt, relevant information og gode energitips i din indbakke.

SEF Fiber indgår aftale med Telenor til glæde for 23.000 fynske husstande, når de skal vælge internet og tv-udbyder.
Køb dem i dag hos SEF Smart Home - nem installation og masser af fordele. Få 20 procents rabat til og med 14. december 2023.
SEF Fiber åbner op for fiberprodukter fra YouSee og TDC Erhverv til 23.000 sydfynske og langelandske adresser.
Virksomhedsaktivisme er på dagsordenen, da Anne fra SEF Energi deltager i paneldebat på Klimafolkemødet i Middelfart.
Tag hele familien med til Energiens Dag 2023 hos SEF. Det er lørdag d. 23. september kl. 10-14
Bredbåndspuljen 2023 er åben for ansøgninger til lokale bredbåndsprojekter i områder med dårlig bredbåndsdækning. Det betyder, at du nu har mulighed for at gå sammen med andre interesserede i dit
Nyt samarbejde mellem SEF Fiber og Nuuday-selskaberne Yousee, Hiper og TDC Erhverv giver 23.000 sydfynske borgere og virksomheder adgang til internet, tv og erhvervsløsninger fra Danmarks største teleselskab.
I hele uge 16 har sydfynboerne og kunstinteresserede mulighed for at opleve nogle af Kristian von Hornsleths værker i Vores Lys.
Får du naturgas fra SEF Energi? Så kan du her læse om nye ændringer, der har betydning for dig.
Vi har set frem til at kunne løfte sløret for det, vi har arbejdet på i løbet af de sidste par måneder; nemlig en relancering af vores hjemmeside.
Svendborg Kommune og Langeland kan nu drage fordel af bredbåndsabonnementer fra Kviknet gennem en ny samarbejdsaftale med SEF Fiber. I alt kan 23.000 adresser i Svendborg Kommune og på Langeland
Det uafhængige analyseinstitut EPSI Rating Danmark udfører hvert år et branchestudie for den danske energibranche, hvor de undersøger kundetilfredsheden hos de danske privatkunder i branchen.